dimarts, 5 d’agost del 2008

VLC increïble però certa


Aquest és el "slogan" que l'Ajuntament de València ha llançat per a promocionar la nova campanya de turisme a la ciutat, i que en paraules textuals diu: (ho podeu vore a l'adreça: http://www.turisvalencia-guias.com/guiaturistica.htm):
"Cuentan que Valencia es una ciudad increible. Que alli los leones campan a sus anchas. Y los coches circulan a más de 300 km/hora. Cuentan que murallas medievales conviven con modernos edificios. Y que todas sus calles terminan en el mar".

Això és tot? Em sorpren que per promocionar una ciutat amb un patrimoni històric i cultural tant extens com és el d'aquesta urbe(recordem, entre altres, que la Llotja dels Mercaders fou declarada Patrimoni de la Humanitat en eñ 1996) , s'esmente la Fórmula 1 i es faça una vanagloria a la velocitat. Però no es queda ahi la cosa, sino que per més "inri" es diga que allà tots els carrers arriben al mar... obviant que per fer-ho hi ha un projecte urbanísitc (i especulatiu no oblidem)que tirarà per terra el barri mariner del Cabanyal, part del qual va ser declarat BIC l'any 1993. I ara em pregunte jo: al Cabanyal no tots els carrers respiren a mar???

Increïble senyors i senyores... però cert.